Serveis que oferim

01

Preparació grupal en línia: C1 i C2

Vols començar la preparació d’algun dels nivells de valencià, però no tens temps per desplaçar-te a cap acadèmia presencial?

Tenim la solució! Abans de cada convocatòria d’exàmens sempre oferim cursos per tal de portar a terme una preparació intensiva en línia. En ells, preparem totes les àrees de l’examen de la JQCV, la Cieacova i l’EOI.

Vols saber-ne més? És el teu moment!

02

Mentoria 1 a 1

Si el que vols és una preparació totalment individualitzada en la qual preparem totes les àrees de l’examen de manera personalitzada i dissenyada per a tu, aquesta és la teua opció.

Tu decideixes el ritme que vols portar i des d’on vols fer la classe. Ara pots portar a terme la teua preparació des de casa! 

Vols saber-ne més? Pregunta’ns sense cap compromís!

03

Servei de correccions a la carta

Necessites practicar les expressions escrites i les expressions orals i vols que algú porte a terme les correccions d’aquelles tasques que realitzes?

Estàs en el millor dels llocs! Comptem amb diversos bonus de correccions per tal d’assessorar-te en les expressions dels exàmens i donar-te suport i recomanacions.

Pregunta’ns per saber-ne més!

Condicions de contractació de qualsevol dels nostres serveis.

-En efectuar el pagament del curs o de les sessions s’accepta la no distribució de cap dels nostres materials didàctics així com la no distribució de cap gravació de cap classe en línia.

-Una vegada formalitzada la matrícula i el pagament no es portarà a terme la devolució de l’import abonat en cap cas.

-No hi ha permanència; es pot abandonar el curs en qualsevol moment amb l’única condició d’avisar el professorat de la vostra decisió de no continuar amb la formació. Si escolliu aquesta opció, no es podrà reprendre el curs més endavant ni es retornarà l’import abonat, i caldrà portar a terme, igualment, l’abonament del curs complet.

-Les sessions particulars cal pactar-les amb el professorat amb un mínim de 48 h d’antelació.

-En cas de no poder assistir a una sessió particular s’haurà d’avisar amb almenys 24 h d’antelació al professorat, per tal de fer-nos sabedors i poder buscar una altra alternativa per a les vostres classes.

-Preguem puntualitat a l’hora d’assistir a les nostres sessions en línia per tal de poder aprofitar al màxim l’hora de classe i, també, per respecte als vostres companys de grup.

-Perquè puga obrir-se un grup cal arribar al mínim de persones exigides per a fer-ho (3 persones). Si no s’arriba al mínim, vos proporcionarem altres alternatives.

contacta’ns i fes-nos saber amb què podem ajudar-te

Si necessites més informació no ho dubtes: contacta’ns i estarem encantats d’ajudar-te.

 

apprenem@gmail.com

649 84 74 72

2 + 14 =

Cumplimiento con la RGPD (Reglamento General de Protección de Datos)

Para cumplir con la nueva Ley de Protección de Datos y que tus datos estén a salvo, debes leer y aceptar mis condiciones legales.

  • Responsable: Nuria Navarro Martínez
  • Finalidad de los datos: Responderte al mensaje que me envíes a través del formulario.
  • Legitimación: Tu consentimiento de que quieres comunicarte conmigo
  • Almacenamiento de los datos: Base de datos alojada en tu proveedor de hosting
  • Derechos: En cualquier momento puedes limitar, recuperar y borrar tu información.